divendres, 12 de juliol del 2013

Estada a Camporrobles (dia 1)


La tan esperada acampada de la Nau Jove va arribar en la segona setmana del mes de juliol. No és l'habitual anar-nos tan prompte però no anàvem a dir que no, clar.


85 parells d'ulls entre els dos autobusos a les 9 del matí... i comencem el camí cap al naixement del riu Tuéjar, primera i única parada abans d'arribar a Camporrobles.


Ja a la zona de l'assut calia estar a l'ombra per a esmorzar tranquil·lament... més o menys, perquè això d'estar veient l'aigua del riu feia que certes persones no pogueren concentrar-se massa en l'entrepà.

Després, sí... tothom de cap al riu; millor dit, només les persones que no tingueren objecció a banyar-se en un aigua "valenta".




Encara i tot, molta gent va passar pel riu abans d'anar a dinar.


Després de recuperar forces, gelats de rigor i demés, tocava el segon assalt on el Sol ens donà una treva; i com li havíem perdut el respecte a l'aigua freda...




Poc després tornem a pujar a l'autobús, ara sí, directes a Camporrobles i mira tu per on, ens estaven esperant una més que curiosa comitiva de benvinguda.


Berenar, allotjament a les cabanyes i, de sobte, la convidada sorpresa: la pluja.

Explicació del joc de la "pinsa"

Per sort no va afectar a les activitats, perquè comença just abans de sopar i va parar poc després de les postres, així que poguerem fer un poc de vetlada rememorant el ball del xipi-xipi, "los patos"... jugar a fades, ogres i follets, etc.



Balla el xipi-xipi...

S'allargàrem més del previst a l'hora d'anar a les cabanyes, anar per primera vegada, perquè només va suposar el principi d'una llarga nit de passejos nocturns.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada