divendres, 26 de juliol de 2013

Senderisme a la Calderona


3 dies després de tornar de Camporrobles ja teníem la següent eixida al camp. Aquesta vegada el paratge triat va ser la serra Calderona i l'activitat no era altra que fer senderisme per aquest Parc Natural.Viatge amb autobús de rigor que ens deixà molt a prop de la font de Barraix, el punt d'inici del recorregut i també el lloc perfecte on esmorzar.El recorregut era lineal: des de la font de Barraix fins Estivella. Això és el mateix que dir que el 90% del camí era anar costera avall seguint les marques blanques i verdes del SL-CV-23.


Una primera baixada, on encara es podia caminar per parelles, donà pas a un estret sender on la vegetació ja era prou més frondosa i tinguérem que esquivar algun que altre obstacle.


De sobte els pins dominaven el recorregut mentre baixàvem per la pedregosa senda camí al punt on tot el grup va fer un xicotet descans abans de continuar.
L'empinada senda passà a ser un camí més ample, encara sense eixir del barranc, i poc després començàrem a caminar sobre asfalt. Ja des del principi alguns portàvem una bossa de fem per tal d'arreplegar eixes deixalles que obliden alguns, però el que ens trobàrem...


Pot ser aquest tram no tenia l'encant d'anar caminant pel bosc, però encara i així ens deixà algunes coses dignes de veure.

Al fons el castell de Beselga

La calor començava a augmentar en aquest últim kilòmetre i el pont de la línia C5, ens va donar l'ombra justa per a detenir-nos el temps necessari de cara a recórrer els últims metres amb Estivella al fons.Ah! I abans de pujar a l'autobús i tornar al Campus de Tarongers, tiràrem al contenidor les dos bosses de deixalles que replegàrem. Això més net que es queda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada