dilluns, 15 de juliol del 2013

Estada a Camporrobles (dia 2: circuit aeri)


Comença el segon dia de l'acampada de la Nau Jove, més costera amunt per a algunes persones que per a d'altres després d'una llaaaaaarga nit trotant de cabanya en cabanya, repartint purpurina... és a dir, dormint pràcticament res.

Súperequip!!!

Primera cosa a fer: desdejunar, perquè el dia seria llar en un fum d'activitats repartides al llarg de la jornada.

Xarrada tècnica

Ja en roba de treball, els monitors de multiaventura feren acte de presència i ens contaren exactament què anàvem a fer i en quin moment del dia, perquè haguérem de partir el gran grup per tal de gaudir com tocava de les activitats.


I ara sí tocava anar per feina. Com que la seguretat era primordial per això d'evitar riscos, per tal de fer cadascuna de les activitats havíem de seguir unes normes bàsiques, conèixer els materials, etc.

CIRCUIT AERI

El dia anterior ja s'adonàrem d'una sèrie de cordes i plataformes que estaven als arbres i com molt bé vàrem suposar, era el circuit que hauríem de travessar.

Per tal de començar calia enfilar-se per una ret fins la primera plataforma. Una vegada allà dalt, passàrem els mosquetons a la línia de vida i cap endavant sense mirar cap avall



Perquè el primer repte era travessar per un fil d'acer la distància entre dos arbres, tenint en compte que hi havia una dificultat en forma a d'arbre pel mig.





El segon repte, més fàcil es tractava d'una passarel·la fixa, prou assequible, la veritat.



Passem al tercer repte, una altra passarel·la, però aquesta vegada mòbil.





La plataforma on s'arribava tenia una tirolina curta per tal d'arribar a una ret que ens duia a l'arbre del costat si la travessaves al més pues estil Spiderman.

 


Això marcava la meitat del recorregut. Següent punt, el túnel, mòbil, per suposat


i ja a un pas de l'últim repte, la tirolina llarga, calia travessar altra ret, esta vegada sense tant esforç físic.



i el punt i final: baixar dels arbres gràcies a la tirolina


Com a resum... aquest vídeo podria ser prou explicatiu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada